Kontakt

Mini Klub - ofte stillede spørgsmål!

Vi har på denne side forsøgt at samle og svare på nogle af de naturligt mange spørgsmål der melder sig når ens barn skal starte i Mini klub.

Skal jeg skrive mit barn på venteliste? Nej der er pladsgaranti i klubberne. Alle der ønsker det får en klubplads.

Kan jeg selv bestemme i hvilken klub? Ja. Der kan opstå situationer hvor det fysisk ikke er muligt for en klub at optage flere børn. I sådan en situation, vil vi senest i januar melde ud og fx flytte en hel klasse til en anden klub. Princippet for fordeling af pladser i klubberne er at klasserne følges i klub.

Hvornår hører jeg noget fra klubben? Inden klubstart modtager alle børn et brev fra Frederikssund Klubberne. Brevet indeholder min. en fælles information og en Miniklub folder fra klubben der typisk modtager børn fra barnets skole. I Frederikssund Syd har vi fællesmedlemsskab for Dyreklubben, Klub Mix og Klub 107, så børnene kan frit vælge mellem tilbuddene.  

Jeg har hørt at der er brugerbetaling? Ja men, i Mini klubben får alle automatisk 100,- kr. pr. måned indsat på deres hobby og madkort (50,- på hver kort). Derudover er rigtigt at man i klub betaler ca. 50% af udgifterne til materialer, ture og forplejning.

Skal børnene så rende rundt med penge? Det behøver de ikke. Vi har et system med et hobby og madkort. Det fungerer som en slags bankkonto hvor man kan sætte penge ind for herefter at betal mad, ture og materialer på kortene. Pengene indsættes via MobilePay eller kontant i klubben

- Hobby kort er til materialer og ture
- Madskort er til mad og drikke.

Hvordan kan jeg forberede mit barn til at gå i klub? Det er vores oplevelse at de børn der starter i klub er klar til nye udfordringer.

Hvordan kan jeg som forældre følge med?  Først og fremmest så er forældre altid mere end velkomne i klubben. Derudover har vi Tabulex i alle klubber, der ligner det i kender fra SFO.

Ringer i hvis mit barn ikke kommer i klub? Nej i klub har vi ikke kontroleret pasning som i SFO. Det betyder ikke at vi ikke passer på jeres barn, men at vi fx ikke ringer barnet ikke kommer i klub.

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Miniklub/Ofte-stillede-spoergsmaal